MSP Home Staging Online Akadémia

"Szépet alkotni, örömöt adni!"

0 perc
Videó
0
Kurzus
0
Tanár
0
Hallgató

A kialakult helyzetre való tekintettel szeretnénk minden érdeklődő számára elérhetővé tenni olnine képzéseinket, ezért az alábbi lehetőségeket kínáljuk számotokra, hogy hasznosan tölthessétek elkövetkező napjaitokat.

Felajánlunk egy - bármely képzésre, képzéscsomagra beváltható - március 31-ig korlátlanul felhasználható 30%-os árengedményt érő kuponkódot.

Vásárláskor a kuponkód mezőbe ezt illeszd be:

FEKTESSMAGADBA

Azoknak, akik még csak ismerkednének a területtel, az MSP Home Staging képzések talaját képező Alapképzéshez 10.000 Ft-os árelőnnyel, az alábbi kuponnal válthathatnak hozzáférést:

MINI

***

Képzéseinken mindent megtudhatsz a Home Staging-ről, s arról, hogy hogyan növeld meg ingatlanod értékét látványosan, hogy akár milliókkal többért tudd értékesíteni azt, rövid időn belül!

Home Staging jelentése: tudatos felkészülés egy lakás eladására, mely nem csupán a dekorációról szól!

Az ingatlanfelkészítés eredményeképpen az eladandó ingatlanok olyan arculatot kapnak, ami megmutatja a bennük rejlő lehetőséget, hogy ne kelljen a vevők fantáziájára hagyatkozni! Hiszen 100 emberből csupán 4 látja a terekben a lehetőségeket, ezért a többi 96-nak meg kell mutatni!

Dr. Somogyi Patrícia
A LEGKEDVEZŐBB ÁR! A 4 ONLINE MSP Home Staging képzés 1 csomagban!
Tudj meg többet!
169 900 Ft
Dr. Somogyi Patrícia
Tanulj ingatlanfelújítási tapasztalataimból, ismerd meg a felújítás folyamatának legfontosabb lépéseit az alapoktól indulva!
Tudj meg többet!
84 900 Ft
Dr. Somogyi Patrícia
A legpraktikusabbak számára kedvezményes áron összesítettük a 3 képzést.
Tudj meg többet!
114 900 Ft
Dr. Somogyi Patrícia
Kedvezményes ajánlat a praktikus gondolkodásúak számára: Alapképzés és Ingatlanbefektetés csomagban egyesítve.
Tudj meg többet!
84 900 Ft