✅ Sajátítsd el a sikeres ingatlaneladás művészetét! Szerezd meg Online videókurzusunkat 14.900 Ft-ért, ha otthonod kényelméből szeretnéd elsajátítani az Alapképzést! MEGRENDELEM >>

MSP Home Staging Online Akadémia

"Szépet alkotni, örömöt adni!"
0 perc
Videó
0
Kurzusok
0
Hallgató

Sajátítsd el az ingatlaneladás művészetét! Képezd magad otthonod kényelméből és irányítsd TE a tanulásod folyamatát!

Hiszem, hogy képzéseim tudásanyaga képes életeket megváltoztatni, és nemcsak anyagi forrásként szolgálni, de kitartó motivációt, új perspektívát nyújtani. Vedd kezedbe az életed, és tedd meg az első lépést, hogy profi ingatlanbefektetővé válj, vagy egy kreatív, sok örömet hozó, új szakmát tudj magadénak!

Kattints, és nézd meg, hogyan tudod a leghatékonyabban elsajátítani ezt a tudást!

SZERETNÉK TÖBBET TUDNI

Legújabb értékelések

Kovács Márta
Kovács Márta
28 napja
Nagyon jó összefoglalója a home staging alapjainak. Sőt, több annál, hiszen nem csak elméleti ismereteket tartalmaz, hanem gyakorlati tapasztalatokkal is kiegészíti, illusztrálja és alátámasztja az elméleti tudnivalókat.
Kondorossy Zsófia
Kondorossy Zsófia
1 hónapja
Logikusan felépített tananyag, rengeteg gyakorlati tanáccsal, példával. Részletesen, alaposan számba vett adottságok, csak alkalmazni kell! A legfontosabb üzenet számomra: piacelemzésre a Home Staging folyamat legelején is, és folyamatában piackövetésként is szükség van, nemcsak a piacra dobásnál, az árazáskor.
Kondorossy Zsófia
Kondorossy Zsófia
1 hónapja
A Professzionális ingatlanmarketing online kurzus annak is nagy hasznára válik, aki életében egyszer ad el ingatlant. Aki pedig többször, annak a vérévé kell váljon. Ebben segít a rengeteg példa, a részletes magyarázatok. Különösen hálás vagyok a checklist és teendő-lista részekért!
Kondorossy Zsófia
Kondorossy Zsófia
2 hónapja
Nagyon jól alkalmazható gyakorlati tudnivalók! Az alapképzés során bennem felmerült sok-sok kérdés kifejtésre és megválaszolásra került.
Kondorossy Zsófia
Kondorossy Zsófia
2 hónapja
Személyesen részt vettem az alapképzésen. Az online tananyag elmélyíti a szerzett ismereteket, nagyon sok hasznos ismerettel, példákkal kiegészítve. Nagyon jó, hogy bármikor, akárhányszor újra nézhetem!

Miért válaszd az MSP Home Staging online képzéseket?

Tematikus kurzusainkon mindent megtudhatsz a Home Staging-ről, s arról, hogy hogyan növeld meg ingatlanod értékét látványosan, hogy akár milliókkal többért  tudd értékesíteni azt, rövid időn belül! A Home Staging jelentése: tudatos felkészülés egy lakás eladására, mely nem csupán a dekorációról szól!

Az ingatlanfelkészítés eredményeképpen az eladandó ingatlanok olyan arculatot kapnak, ami megmutatja a bennük rejlő lehetőséget, hogy ne kelljen a vevők fantáziájára hagyatkozni! Hiszen 100 emberből csupán 4 látja a terekben a lehetőségeket, ezért a többi 96-nak meg kell mutatni!

MEGNÉZEM AZ ELÉRHETŐ KÉPZÉSEKET

   

Képzési rendszerünk alapja a Legféltettebb Home Staging titkaim című Alapképzésünk, amely átfogóan, struktúráltan mutatja be az MSP Home Staging szemléletet és komplex módszertanát, amin a sikeres ingatlaneladás alapul.

A magasabb szintű kurzusaink mind erre épülnek, így ezeknek az előfeltétele az Alapképzés elvégzése, ezért a különféle képzéseinket csomagban, az Alapképzéssel együtt vásárolhatod meg. (Kivéve a Gyakorlati Home Staging útmutató és a Professzionális ingatlanmarketing minikurzusokat.)

Azok számára, akik személyesen vettek részt az Alapképzésünkön, a magasabb szintű képzéseink önállóan is elérhetőek.

Ha szeretnéd még jobban megismerni a Home Staging világát, akkor gyere el gyakorlati, személyes képzéseinkre is, amelyek egyre mélyülő, gyakorlati tudást adnak, az ingatlanfelkészítés és -eladás világáról: 2 napos gyakorlati Home Staging workshop, MSP Haladó workshop, MSP Home Staging Akadémia, Home Staging Business!

További információkért kérlek írj nekünk a következő e-mail címre:

msp@msp-homestaging.hu